Ιούνιος 2010 - Διάλεξη καθ. Ναννώς Μαρινάτου

Εικόνα 1
Εικόνα 2
Εικόνα 3
Εικόνα 4
Εικόνα 5
Εικόνα 6
Εικόνα 7
Εικόνα 8
Εικόνα 9

Εικόνα 1. Η βραβευθείσα Αργίνη Σαλβάγου-Γιοκαρίνη, εγγονή του Αντώνη Μπενάκη και της Πηνελόπης Δέλτα και ο δρ Τάρεκ Ραντουάν, μορφωτικός ακόλουθος της πρεσβείας της Αιγύπτου στην Αθήνα.

Εικόνα 2. Ο δρ Τάρεκ Ραντουάν καλωσορίζει τον εκπρόσωπο του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεοδώρου Β', Αρχιμανδρίτη Μακάριο.

Εικόνα 3. Ο δρ Τάρεκ Ραντουάν κηρύσσοντας την έναρξη της εκδήλωσης.

Εικόνα 4. Ο Αρχιμανδρίτης Μακάριος απευθύνει μήνυμα του Πατριάρχη Αλεξανδρείας.

Εικόνα 5. Ο μορφωτικός ακόλουθος της πρεσβείας της Αιγύπτου στην Αθήνα, δρ Τάρεκ Ραντουάν, βραβεύει την κυρία Ναννώ Μαρινάτου.

Εικόνα 6. Βράβευση της κυρίας Αργίνης Σαλβάγου για το συνολικό έργο και προσφορά της οικογένειας Σαλβάγου στον αιγυπτιώτη ελληνισμό και στην ενδυνάμωση των ελληνο-αιγυπτιακών σχέσεων.

Εικόνα 7. Ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΕΜΑΑ, δρ Βασίλης Χρυσικόπουλος, εκ μέρους της ΕΕΜΑΑ, παραλαμβάνει μετάλλιο από τον μορφωτικό ακόλουθο της πρεσβείας της Αιγύπτου στην Αθήνα, δρ Τάρεκ Ραντουάν, ως έκφραση στήριξης στη νεοϊδρυθείσα μη κερδοσκοπική Εταιρεία.

Εικόνα 8. Η κυρία Ναννώ Μαρινάτου κατά την ομιλία της.

Εικόνα 9. Μεταξύ των παρισταμένων στην εκδήλωση ήταν η πρώην προισταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, κυρία Βιβή Βασιλοπούλου, ο ομότιμος καθηγητής αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κύριος Θανάσης Παπαδόπουλος, ο ομότιμος καθηγητής αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κύριος Χρήστος Ντούμας, ο καθηγητής αρχαίας ιστορίας στο Πανεπιστήμιο θεσσαλίας, κύριος Δημήτρης Κυρτάτας και ο επίκ. καθηγητής προϊστορικής αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κύριος Ανδρέας Βλαχόπουλος.

Ημερομηνία λήψης: 
01/06/2010
Κατηγορίες: 
Διαλέξεις ΕΕΜΑΑ
Λέξεις-κλειδιά: 
Ναννώ Μαρινάτου
Μορφωτικό Κέντρο της Αιγυπτιακής Πρεσβείας στην Αθήνα