Μάρτιος 2011 - Γενική Συνέλευση ΕΕΜΑΑ

Εικόνα 1
Εικόνα 2
Εικόνα 3
Εικόνα 4
Εικόνα 5

1. H Γενική Συνέλευση της ΕΕΜΑΑ για το έτος 2011 πραγματοποιήθηκε στα τέλη Μαρτίου 2011 στην ταβέρνα ΑΝΤΑΙΟΣ στην πλατεία Ελευθερίας του Νέου Ψυχικού και συγκέντρωσε τα μέλη μας καθώς και φίλους και υποστηρικτές των δράσεων μας. Στη φωτογραφία το μέλος μας Ζέτα Ξεκαλάκη μιλάει στα μέλη.
2. Το τραπέζι ήταν πλούσιο, οι μεζέδες άφθονοι και το κέφι διάχυτο στην αίθουσα. Οι συζητήσεις για την αιγυπτιακή επικαιρότητα έδιναν και έπαιρναν. Οι συνταρακτικές εξελίξεις που ακολούθησαν την περίφημη «Επανάσταση του Γενάρη» τροφοδότησαν την συζήτηση.
3. Άποψη των μελών και φίλων της ΕΕΜΑΑ. Η αρχαιολόγος κυρία Μαρία Βλασοπούλου, οι κυρίες Ελένη και Δήμητρα Κρητικού, ο κύριος Δημήτρης Καλαντζόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΕΕΜΑΑ, κύριος Γιάννης Λιάκουρας, η κυρία Δήμητρα Χρυσικοπούλου, ο κύριος Δημήτρης Φραντζεσκάκης και η κυρία Λίζα Φραντζεσκάκη.
4. Η κυρία Στέλλα Κατσαρού-Τζεβελέκη και ο κύριος Σπύρος Τζεβελέκης, το μέλος ΔΣ της ΕΕΜΑΑ, κύριος Κώστας Πασχαλίδης, η κυρία Ιωάννα Στεφάνου, η κυρία Μαρία Σοφικίτου, το μέλος ΔΣ, κύριος Τάσος Σπυρόπουλος, η κυρία Μιμίκα Μαστρογιαννάκου-Σπυροπούλου, η πολύτιμη γραφίστρια της ΕΕΜΑΑ, κυρία Χριστίνα Παρασκευάκου, ο ταμίας της ΕΕΜΑΑ, κύριος Άρης Φραντζεσκάκης.
5. Στο κεντρικό τραπέζι της φιλόξενης ταβέρνας η κυρία Τούλα Πεκλάρη, η κυρία Άννα Βερνάρδου, η κυρία Πέγκυ Ρίγγα, οι αιγύπτιοι φίλοι μας, κύριοι Motasenn Fared Takla και Roni Bou Saba και η επικοινωνιολόγος της παρέας, κυρία Νάσι Μπάτζιου.

Ημερομηνία λήψης: 
30/03/2011
Κατηγορίες: 
Εκδηλώσεις