Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κράτησης θέσης - Περίπατος-ξενάγηση στο Ιερό των Αιγυπτίων Θεών και στο Μουσείο Μαραθώνα το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Αρχαίας Αιγύπτου σας προσκαλεί το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 στις 10:30 π.μ. σε ξενάγηση στο Μουσείο Μαραθώνα και τον αρχαιολογικό χώρο του Ιερού των Αιγυπτίων θεών στη Νέα Μάκρη Αττικής, θέση «έλος Μπρεξίζας».
Η ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί από την ανασκαφέα του χώρου, κ. Ιφιγένεια Δεκουλάκου και τις κ.κ. Πέλλη Φωτιάδη και Λαμπρινή Σίσκου, αρχαιολόγους της Εφορείας Ανατολικής Αττικής.
Η περιήγηση θα ξεκινήσει από το μουσείο Μαραθώνα όπου έχουμε ραντεβού στις 10:30 και θα συνεχίσουμε στον μοναδικό χώρο του ιερού. Μετάβαση με ιδιωτικά μέσα.
Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στις δράσεις που διοργανώνει για το 2016 η ΕΕΜΑΑ με σκοπό τη γνωριμία του αθηναϊκού κοινού με τον αρχαίο αιγυπτιακό πολιτισμό και την επιρροή, την οποία άσκησε μπολιάζοντας δημιουργικά τον ελληνικό χώρο.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο [email protected], πληροφορίες στην κα Αλ. Σώχου στο 6946571574

Συμμετοχή δωρεάν.

Η ΕΕΜΑΑ ευχαριστεί θερμά την Εφορεία Ανατολικής Αττικής και τις αρχαιολόγους για την εθελοντική ξενάγηση που προσφέρουν.

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon eemaa_brexiza.jpg265.91 KB