Εκδηλώσεις

Διάλεξη Laure Pantalacci στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Ημερομηνία: 
Δευ, 09/05/2011 - 18:30
Είδος εκδήλωσης: 
Σεμινάριο

Διάλεξη Laure Pantalacci στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Τμήμα Ιστορίας κ Αρχαιολογίας.

Ελληνικά

Μάρτιος 2011 - Γενική Συνέλευση ΕΕΜΑΑ

1. H Γενική Συνέλευση της ΕΕΜΑΑ για το έτος 2011 πραγματοποιήθηκε στα τέλη Μαρτίου 2011 στην ταβέρνα ΑΝΤΑΙΟΣ στην πλατεία Ελευθερίας του Νέου Ψυχικού και συγκέντρωσε τα μέλη μας καθώς και φίλους και υποστηρικτές των δράσεων μας. Στη φωτογραφία το μέλος μας Ζέτα Ξεκαλάκη μιλάει στα μέλη.
2. Το τραπέζι ήταν πλούσιο, οι μεζέδες άφθονοι και το κέφι διάχυτο στην αίθουσα. Οι συζητήσεις για την αιγυπτιακή επικαιρότητα έδιναν και έπαιρναν. Οι συνταρακτικές εξελίξεις που ακολούθησαν την περίφημη «Επανάσταση του Γενάρη» τροφοδότησαν την συζήτηση.

Γέννηση και θεμελίωση της επιστήμης της Αιγυπτιολογίας: πρώιμες προσπάθειες αποκρυπτογράφησης, ''άγνωστοι'' Έλληνες πρωταγωνιστές

Ημερομηνία: 
Δευ, 26/04/2010 - 18:45
Είδος εκδήλωσης: 
Ομιλία

Τη Δευτέρα 26 Απριλίου στο Αμφιθέατρο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου (Τοσίτσα 1), ώρα 19.00, ο Βασίλειος Ι. Χρυσικόπουλος, Αρχαιολόγος, Διδάσκων Αιγυπτιολογίας στο Τμήμα Ιστορίας - Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, θα μιλήσει με θέμα:

"Γέννηση και θεμελίωση της επιστήμης της Αιγυπτιολογίας: πρώιμες προσπάθειες αποκρυπτογράφησης, ''άγνωστοι'' Έλληνες πρωταγωνιστές".

Ελληνικά
Λεπτομέρειες για τους ομιλητές: 
Subscribe to RSS - Εκδηλώσεις