Φαραωνική μπάντα ετοιμάζει ο Ζάχι Χαουάς

News image uploaded 01/04/2011 - 18:14: see link for credits

Τέσσερις φαραώ ζωντανεύουν με τη βοήθεια της τεχνολογίας και οργανώνονται σε μουσικό συγκρότημα χάρη στο «δαιμόνιο» του υπουργού Ζάχι Χαουάς.

Στην προσπάθειά του να ενισχύσει τον αιγυπτιακό τουρισμό, ο - για δεύτερη φορά – υπουργός Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου βάζει σε εφαρμογή ένα νέο μεγάλο project. Με βάση το σωζόμενο ανθρωπολογικό υλικό, τέσσερις από τους διασημότερους φαραώ της Αιγύπτου θα ανασυντεθούν ψηφιακά και θα εμφανιστούν σε μια σειρά από διαφημιστικά σποτ σε μορφή βιντεοκλίπ, ως μέλη μουσικού συγκροτήματος!

Οι Τούθμωσης Γ΄, Ακενατών, Τουτανκχαμών και Ραμσής Β΄ θα έχουν σάρκα, οστά αλλά και φωνή καθώς οι επιστήμονες κατόρθωσαν να τους δώσουν τις φωνές των Έλβις Πρίσλευ, Τζων Λένον, Μάικλ Τζάκσον και Μικ Τζάγκερ αντίστοιχα. Δεν πρόκειται όμως για τους νέους Fab Four, καθώς ο ίδιος ο Ζάχι Χαουάς πείστηκε από τη δημιουργική ομάδα του project να αναλάβει το ρόλο του frontman στο συγκρότημα, που, σύμφωνα με έγκυρες πηγές ονομάζεται Zahi And The Pharaohs.

Τα αρχαία νέα ταλέντα θα ερμηνεύσουν μια σειρά από μεγάλες κλασικές επιτυχίες αλλά και κομμάτια της σύγχρονης mainstream διεθνούς αλλά και αραβόφωνης μουσικής σκηνής. Πληροφορίες θέλουν το πρώτο τους single να είναι μια διασκευή του «I Can t Live if Living is Without You» όπου οι τέσσερις φαραώ απευθύνονται στον Χαουάς. Πρόκειται επίσης να κυκλοφορήσουν τα σινγκλ «Paparazzi» της Lady GaGa και «Wawa» της Haifa.

Μετά την επιτυχία του γκρουπ, περισσότερες βασιλικές μούμιες προβλέπεται να ανασυσταθούν ψηφιακά για τους σκοπούς της διεθνούς εικονικής κινηματογραφικής παραγωγής “Zahi s Eleven” και όσο το δυνατόν περισσότερων σίκουελ όπου θα δοθεί η ευκαιρία σε όλο και περισσότερους βασιλιάδες να πλαισιώσουν τον υπουργό.

Καλή Πρωταπριλιά σε όλους….